Hvad er hypnose og hypnoterapi

Hvad er hypnose og hypnoterapi?

Hypnose har ofte været omgærdet af en vis mystik, men skepsis over for hypnoterapien er ganske uberettiget. Teknikken er ikke mere mystisk end regulær mindfulness, meditation eller visualisering – metoder, som i dag er anerkendt som "almindelige" redskaber til håndtering af følelser og adfærd, som spænder ben for et liv uden unødvendige forhindringer.

 

Hypnoterapi er et terapeutisk værktøj, der er meget effektivt når man ønsker at bryde med gamle vaner og fastlåste mønstre.

Flere gange om dagen går vi i trance - vi falder i staver eller dagdrømmer, det er en trancetilstand. Trance tilstanden under hypnose kan opleves som den behagelige døsighed, man kan mærke, lige før man falder i søvn. Trance er vores naturlige evne til at være i kontakt med vores indre ressourcer, evner og informationer, som vi alle sammen har samlet i løbet af vores liv og lagret i vores indre "arkiv" – i det ubevidste sind (underbevidstheden)

 

 

Selvhypnose

Du kan også med lidt øvelse praktisere selvhypnose.

Det kan populært siges at være en mellemting mellem visualisering og meditation, dog igen en meget præcis og konkret teknik, der er let at gå til. Den kræver hverken god tid, joggingdragt eller støttende puder – og kan for så vidt foregå i bussen på vej hjem fra arbejde eller

på toilettet i en lille pause i løbet af dagen.

 

Kom og lær det i Urtelyd!

Hypnoterapien vinder efterhånden mere og mere indpas i det almene udbud af behandlinger og flere og flere får øjnene op for denne "gamle" metodes muligheder.

Hypnoterapien har mange anvendelsesmuligheder

- ofte langt flere, end de fleste forestiller sig.

Kontakt :

Camila Rievers Søgaard:

30 23 13 30

urtelydhypnose@gmail.com

Urtelyd

Kronprinsensvej 2

2000 frederiksberg

Camila Rievers Søgaard

Keld Søgaard

Copyright @ All rights reserved