Lydhealing

Lydhealing

 

Lyd kan stimulere kroppens egen evne til at helbrede.

 

Lydhealing er et meget effektivt redskab til at genskabe balance i krop og sjæl.

Vi kan påvirke celler og krop via lydbølger og derved genoprette ubalancer i krop og sjæl. Musik og lyd kan derfor med stort udbytte benyttes til healing både på det fysiske plan, men også som healing af følelsesmæssig smerte som f.eks. sorg.

 

Læs mere her under

 

Hvordan virker lydhealing?

 

Sygdom ændrer kroppens svingninger, og celler og organer kommer ud af deres naturlige rytme.

 

Vi kan genskabe kroppens balance ved at sende lyd til kroppen via lydhealing.

 

Kroppen tilføres energi, som hjælper med at genskabe kroppens naturlige balance. Dette påvirker cellerne og organerne og hjælper med at til at styrke kroppens eget immunsystem.

 

Hvis kroppen skal undgå at komme i ubalance igen, så er det nødvendigt med en ændring af de livsmønstre, som har forårsaget sygdommen og den følelsesmæssige smerte. Healing er kun en hjælp til denne proces.

 

En lydheling kan give en forløsning, som betyder, at kroppen, følelserne og sindet kommer i balance igen, og derved skabe et energimæssigt overskud til at heale sig selv og styrke immunforsvaret.

 

Længere fremme i tiden vil lyd sandsynligvis blive et meget mere benyttet lægemiddel, når videre forskning afdækker lyden mange muligheder.

 

Hvordan foregår lydhealing?

 

Til lydhealing bruges stemmen som det vigtigste middel, men tibetanske syngeskåle, trommer og andre instrumenter og lyde kan også benyttes. lyde med et bredt spektrum af overtoner og tonefrekvenser virker stærkt ind på krop og sjæl.

 

Lydhealing er et meget effektivt værktøj til at løsne op for spændinger og blokeringer i sind og krop. Lyden går igennem sindets barrierer og skaber resonans i de områder i krop og sjæl, hvor der er ubalance. Lyden stimulerer derved kroppens egen evne til at genskabe balancen . Derved udrenses dårlige energier og immunsystemmet styrkes.

 

Man vil opleve et energiboost, som er styrkende for krop og sjæl.

Jeg bruger en kombination af mindfulness og lydhealing til Urtelyds kurser/workshops og derved skabes de bedst mulige betingelser for at opnå et bevidsthedsløft og et bedre energiflow.

Urtelyd

Kronprinsensvej 2

2000 frederiksberg

Camila Rievers Søgaard

Keld Søgaard

Copyright @ All rights reserved